Open Dagen Yachtcharter De Drait trekken ruim 1200 bezoekers

DRACHTEN – De Open Dagen op 9 en 10 april van Yachtcharter De Drait trok ruim 1200 bezoekers. ‘‘Dat zijn er meer dan de afgelopen vijf jaar’’, vertelt directeur Anne Bloemhoff. Volgens het bootverhuurbedrijf is er een toenemende belangstelling vanuit Drachten.

Op de Boulevard van het bedrijf werden tal van boten tentoongesteld. De bezoekers konden proefvaren met jachten en sloepen. Ook was er veel belangstelling voor het kanovaren en Suppen. Tijdens de Open Dagen werd dit jaar extra ingezet op de promotie van het sloepvaren. Twee volledig nieuw gebouwde Drachtstersloep Cabins werden groots gepresenteerd.

Promotie Drachten
Yachtcharter De Drait ziet groei kansen in eigen omgeving. ‘‘Drachten ontplooit zich razendsnel, daar zit voor ons een mooie kans om op in te spelen. We zoeken contact met omliggende ondernemers om leuke arrangementen samen te stellen. Het was een zeer geslaagd weekend, met prachtig weer en nieuwe kansen voor samenwerking’’, zegt Bloemhoff.