promotiedoek Grou

Blauw promotiedoek voor winkels in Grou is foetsie

Grou – Het grote blauwe promotiedoek voor winkels in het centrum van Grou is plotseling verdwenen. (Bijgaande foto is een montage om een indruk te geven hoe het doek er uitziet.)

Het enige wat nog over is bij de uitgang van het winkelplein naast de Jumbo, is het stalen frame waar nog wat elastieken in bungelen. Op het blauwe doek staat een gele pijl richting het centrum met de tekst ’40 shops Centrum Grou’ Het frame staat geplaatst aan de Oedsmawei voor de gevel van jachtbouwbedrijf Pikmeerkruizer.

Het doek is bedoeld om bezoekers aan het betreffende winkelplein te attenderen op nog 40 winkels in Grou. Het bestuur van Promotie Grou, wiens eigendom het doek is, heeft geen idee waar het doek gebleven is. Heeft iemand het doek gezien of weet waar het is mail dan naar info@grou.nl of app  naar 06 – 2260 8247