ModeShow Marty's Trend in Grou

Marty’s Trend organiseert modeshow in Grou

Grou – Komende zondag is Grou de fashion-capital van Nederland. Net voordat de vakantie begint organiseert Marty’s Trend een trendy modeshow in hartje Grou. Voor alle dames in Midden-Friesland de kans om nog even vlak voor de vakantie een hip vakantiesetje te scoren. Want de show must go on !

Modeshow Marty's Trend in Grou

Modeshow Marty’s Trend in Grou

Als actieve ondernemer brengt Martie graag wat leven in de modewereld. Naast de pop-up store nu dus ook een leuk event in hartje Grou. Ze gaat maar liefst twintig modellen in de kleding zetten. De locatie waar deze modellen te zien zijn is het voormalige pand van Blokker. Bij mooi weer is de modeshow ook buiten of bij het terras van Amicaal. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Alles coronaproof  met mode-talk van speaker Joop Spijkstra.

Start zondagmiddag 12 juli om 14:00 uur. De toegang is gratis.