open dag basisscholen gaat niet door

Overzicht afgelaste activiteiten in Grou

Grou – De open dag van de basisscholen in Grou welke 17 maart op de agenda stond is afgelast in verband met de corona-afspraken. Op zowel CBS Nijdjip als OBS de Twa Fisken is het open huis geannuleerd.

“In verband met de corona-afspraken willen wij als scholen en opvang zo weinig mogelijk extra beweging in de scholen. Bijeenkomsten worden daarom afgelast, zo ook de open dag van aanstaande dinsdag. Overdag is er dus geen open huis en ’s avonds zijn er ook geen informatiebijeenkomsten. We oriënteren ons op een nieuwe datum”, laat de directie van CBS Nijdjip weten.

Mocht u toch de scholen of de opvanginstanties willen bezoeken omdat u binnenkort voor de schoolkeuze staat, dan kunt u natuurlijk altijd een individuele afspraak plannen.

Annuleringen

Zaterdag 15 maart – Koffieconcert Krite Grou – geannuleerd

Naast de annulering van de open dag van de basisscholen komen steeds meer organisaties met de melding dat hun evenement niet door gaat. Zo laat de Krite Grou weten dat het koffieconcert van 15 maart niet doorgaat.

woensdag 25 maart – Lezing Sint Piterkerk  – geannuleerd

De Lezing ‘Hout, constructie en datering Sint Piterkerk van woensdag 25 maart gaat ook niet door.

zaterdag 21 maart – Brassband Apollo uitwisseling – geannuleerd

Het Uitwisselingsconcert met Muziekvereniging ‘Ons Genoegen’ uit Wognum is afgelast. Naar aanleiding van de door de overheid afgekondigde maatregelingen aangaande het Corona-virus heeft het bestuur besloten dat het geplande concert van zaterdag 21 maart in de OSG te Grou komt te vervallen.

K-Klasse – Grou en NL-kampioenschap – afgelast

Het Bestuur: “Vanuit de K-Klasse Kombuis (bestuur) geven wij gehoor aan de oproep vanuit de overheid en het RIVM om tot tenminste 31-3-2020 alle evenementen te annuleren. Daarbij komt dat wij als kombuis team de arbitrale grens van 100 mensen op 1 evenement een te vage grens vinden. In de verwachting dat het virus zich de komende dagen/weken nog verder gaat verspreiden hebben we besloten om het Nederlands Kampioenschap K-Klasse 2020, wat gepland stond op 29 maart, NIET te verzeilen.’