Vakantie op houseboats bij Jachthaven De Oerhaal vanaf 1 mei mogelijk

Jachthaven De Oerhaal in Grou heeft vanaf 1 mei twee houseboats beschikbaar. Met de houseboats kunnen vakantiegangers een unieke vakantie hebben op water.

“Veel mensen die bij ons langs komen, met of zonder boot, willen langer blijven en vragen of we ook een accommodatie hebben voor gasten. Nou, vanaf mei kan dat dus!” zegt Janne Engwerda eigenaresse van Jachthaven De Oerhaal. Want na een zoektocht naar een luxe boot met het comfort van een huis zijn ze beland bij NomaDream. Zij bouwen prachtige houseboats maar die van Janne worden nu geheel naar eigen smaak gebouwd. “Chic en sfeervol past in Jachthaven De Oerhaal. Gasten moeten zich thuis voelen en toch in de watten worden gelegd. Gevoel van rust, relaxen en genieten staat voorop en de inrichting moet aanvoelen als een warme deken. Daarom is er voor de inrichting gekozen voor het merk Rivièra Maison”, aldus Janne.

“Naast mijn werk als havenmeester, zijn we met ons gezin veel op het water te vinden en dat verveelt nooit. Een (zeil)boot huren is natuurlijk geen probleem en bijna een must om ook de wateren rondom Grou te verkennen”, vertelt Janne enthousiast. Of uw nu wilt gaan zeilen met of zonder instructeur of een (elektrische) sloep wilt huren, mogelijkheden genoeg om uw vakantie een leuke invulling te geven.

Of trekt u er liever op uit met de fiets! De bekende “pontjes route” neemt u mee door het afwisselende waterrijke landschap van het Nationaal Park De Alde Feanen, het andere moment passeert u een dorp om vervolgens al fietsend door de weidse weilanden opnieuw te genieten van de natuur. Fietshuren behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Grou ligt in het hart van Friesland, midden in het Friese merengebied. Een prachtig watersport dorp met veel gezellige restaurants dus u kunt naast inspanning ook ontspanning vinden.
Jachthaven De Oerhaal nodigt u uit om het mooiste plekje van Grou te ontdekken!

Boek NU uw overnachtingen op www.jachthavendeoerhaal.nl De eerste 3 boekingen worden beloont met 25% korting.