IGOFIT Grou organiseert open dag op 21 april

IGOFIT Grou is al een jaar in beweging en organiseert daarom een open dag op zaterdag 21 april van 10.30 tot 14.30 uur. IGOFIT is dé personal training en coaching studio in Grou en omstreken. 

Ontdek wat er uit jouw leven te halen is op fysiek en mentaal niveau. Wij helpen je de balans te vinden tussen gezonde voeding, fysieke beweging, optimale ontspanning en het volhouden hiervan. Bij IGOFIT omarmen we bewezen ideeën en ontwikkelen we laagdrempelige programma’s afgestemd op de klant van nu.

Personal training (1 op 1 of duo) en personal group training behoren tot de mogelijkheden. Op de open dag zijn er 2 informatie bijeenkomsten om 11.00 en 13.00 uur over de start van het nieuwe leefstijlprogramma: IGOLOSE IT. In dit traject draait het om afvallen, voeding, mindset en volhouden.

Inschrijven voor dit programma kan dan ook gelijk. Ook toe aan blijvend resultaat of gewoon nieuwsgierig?
Wees welkom en laat je informeren over onze mogelijkheden; 21 april, Singel 60 in Grou. 

Voor meer informatie; IGOFIT.NL