Slagman Volders Notarissen betrekt nieuw pand in Grou

GROU – Onlangs is de nevenvestiging van Slagman Volders Notarissen verhuisd naar de Stationsweg 90 in Grou. Het pand heeft een notarieel verleden. Op dit kantoor kan men tijdens kantooruren altijd terecht. 

Net als de andere kantoren van Slagman Volders, beschikt het kantoor in Grou over de nodige expertise op het gebied van registergoederenrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Slagman Volders richt zich zowel op de particuliere- als de zakelijke markt. Inmiddels bestaat het team uit 15 personen, waaronder 4 kandidaat-notarissen en 5 notarisklerken.

In Grou zult u voornamelijk Annet Hummel-Dillema, kandidaat-notaris, en Wiepie van den Berg, notarieel juriste, aantreffen; vanzelfsprekend kunt u Albert Volders en Allard Slagman hier eveneens tegenkomen. Geert Veenstra, notarisklerk en specialist op het gebied van registergoed, is voor vele “Grousters” een oude bekende. Geert Veenstra keert namelijk terug op het oude nest. Hij werkte naast vele jaren in Reduzum bij notaris Idema ook in de beginjaren in Grou bij notarissen Idema en de Boer in hetzelfde pand!

Slagman Volders nodigt u graag uit om geheel vrijblijvend uw huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontract en/of testamenten te laten screenen. De tijd verandert immers sneller dan wij merken en daarom is het raadzaam deze documenten eens in de paar jaar op actualiteit te laten controleren. Slagman Volders Notarissen sleutelt continue aan producten om deze zo optimaal mogelijk te maken.

”Wist u bijvoorbeeld dat een zogenaamd “opvullegaat” er voor kan zorgen dat bij het overlijden van de eerste minder of geen belasting hoeft te worden betaald over de kindsdelen?” Mocht u naar aanleiding van het vrijblijvende gesprek besluiten testamenten bij Slagman Volders op te laten stellen, dan wordt deze aangeboden voor een bedrag van slechts € 475,- all-in. ”We hopen u snel te mogen ontvangen aan de Stationsweg 90. De koffie staat voor u klaar!”