Opening Top 2000 Stemweek mogelijk in Grou

GROU – Van vrijdag 25 november tot en met vrijdag 2 december is de stemweek voor de achttiende editie van de NPO Radio 2 Top 2000.  Grou is met 14 andere plaatsen genomineerd als locatie voor de feestelijke aftrap. Stemmen kan tot 16.00 uur aankomende vrijdag.

Ochtend-dj Gerard Ekdom komt naar het mooiste dorp of stad van Nederland met de meeste stemmen. Om Grou te laten winnen, stem dan hier. Traditiegetrouw luisteren vele mensen tussen Eerste Kerstdag en Oudjaarsavond naar de Top 2000, een overzicht van de tweeduizend mooiste liedjes volgens de luisteraars van NPO Radio 2.

Jaarlijks worden er miljoenen stemmen uitgebracht en zitten hele huishoudens aan de radio gekluisterd om niks van de uitzending te missen. Vorig jaar stond ‘Imagine’  van John Lennon & Plastic Ono Band bovenaan de lijst.