Doe je dit seizoen mee met Jeugd van Krite Grou? Ze zoeken jong talent!

Grou – Het komende seizoen kan de Grouster jeugd opnieuw meedoen aan theater workshops welke gegeven worden door Sjoerd Blom en Luna van Drunen. Doe jij dit seizoen mee met de jeugd van Krite Grou? Ze zoeken jong talent!

Theater workshops voortgezet onderwijs:

De oudere jeugd (12-18 jaar) kunnen 5 workshops volgen o.l.v. Sjoerd op donderdagavond 31 oktober, 7, 14, 28 november en 12 december. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt dit in twee groepen gegeven. De eerste groep van 18:45 – 20:00 uur en de tweede groep van 20:15 – 21:30 uur. (locatie: Basisschool) De kosten bedragen (in totaal) € 45,00 per persoon.

Smaken de workshops naar meer?? ????

Met de oudere jeugd willen we graag aan de slag met éénakters! Na de workshops zal bekeken worden welke spelers hieraan mee willen doen en welke éénakters dan gespeeld gaan worden. De repetities voor deze éénakters zullen in januari 2025 starten. Het repetitiemoment wordt per éénakter (per groepje spelers) afgestemd. De éénakters zullen vervolgens gezamenlijk opgevoerd worden op zaterdag 22 maart 2025. Houd hierbij rekening dat er wellicht ook eens gerepeteerd zal worden op een zaterdag; we verwachten dan dat alle spelers aanwezig zullen zijn.

Theater workshops basisschool jeugd:

Luna zal 5 workshops geven aan de basisschool jeugd uit groep 7 & 8.
Deze workshops zijn gepland op woensdagavond 22 en 29 januari, 5 en 26 februari en 5 maart 2025, van 18:45 – 20:00 uur (locatie: Basisschool) De kosten bedragen (in totaal) € 45,00 per persoon. Deze workshops zullen worden afgesloten met een ‘presentatie’ voor publiek.

Opgave:

We ontvangen de opgave graag voor vrijdag 11 oktober a.s. . Opgave kan via een mail aan jeugd@kritegrou.nl met daarin de naam, basisschool groep of klas en een telefoonummer van een ouder/verzorger.

Doe je dit seizoen mee met Jeugd van Krite Grou? Superleuk!