Wandel en fietstocht in Grou

Ga je mee wandelen en fietsen in Grou?

We hebben bijna allemaal goede voornemens in Grou. Vaak betreft het gezond eten en meer bewegen. Wanneer je het niet alleen bij woorden wilt laten dan is er nu de kans om in beweging te komen. Dat kan op 15 januari tijdens de Winter Wandel- en Fietstocht Grou. 

De organisatie van deze tocht is in handen van Luci Lantinga en Inge de Boer. Ze doen dit als project voor het CIOS-examen. “Het is niet alleen een heel leuk evenement om aan mee te doen, maar je steunt met je deelname ook nog een goed doel. Of eigenlijk zelfs twee. Want een deel van de opbrengst komt ten goede aan de activiteiten van Stichting Spotlights en een deel is voor de basisscholen in Fryslân”, laat een enthousiaste Luci Lantinga weten.

Basisscholen

Bij inschrijving kun je aangeven voor welke school je spaart. Zo krijgen basisscholen geld voor nieuw sport- en spelmateriaal! Natuurlijk kun je sparen voor OBS de Twa Fisken of de CBS Nijdjip, maar ook voor de andere 13 scholen uit de omgeving van Grou. Of zelfs uit heel Fryslân. Want deze editie is er één uit de serie van zeven door de hele provincie.

Fietsen of wandelen

Voor welke school spaar jij met je deelname mee? Je kan lekker wandelen en kiezen uit een fotopuzzeltocht van 2.5km, leuk voor het hele gezin, en een 5, 10, 15 of 21 km wandeltocht. Fiets je liever dan kun je meedoen aan de fietstocht en kiezen uit afstanden van 10, 20, 40 en zelf 60km! Kom je ook!? Doe je mee? Klik hier om je op te geven voor wandelen. En klik hier om je op te geven voor de fietstocht.