Yoga met Kim in Oude Raadhuis te Grou

Yoga in trouwzaal oude raadhuis te Grou

Grou – Ben je van plan om in 2023 bewuster met je lichaam en geest bezig te zijn? Dan kan dat vanaf eind januari in de vorm van Hatha Yoga met Kim op een bijzondere locatie in de trouwzaal van het oude raadhuis aan de Stationsweg.

Wat is Hatha Yoga?

Letterlijk betekent ‘Ha-tha’ zon en maan en ‘Yoga’ vereniging. Daarmee wordt bedoeld het samenbrengen van de zon en maan in onszelf. De zon staat voor het masculiene, yang, actie en vurig. De maan staat voor het feminiene, yin, verbinding en harmonie.

Bij Hatha Yoga worden fysieke houdingen in combinatie met ademhaling gebruikt om tegenpolen samen te brengen. Daardoor worden ook lichaam en geest met elkaar in lijn gebracht. Hatha Yoga zorgt ook simpelweg voor een soepel lijf en een rustige geest.

Wie is Kim?

Kort over Kim: “Sinds 2014 heb ik Yoga beoefend bij diverse docenten in verschillende landen. Ik was voortdurend op zoek naar meer en voelde de behoefte om de roots van Yoga te ontdekken. Mijn zoektocht leidde mij in 2021 naar India naar de ashram van Isha, een leefgemeenschap in de provincie Tamil Nadu. Daar heb ik de klassieke Hatha Yoga opleiding gevolgd en ben ik in vijf maanden (1.750 lesuren) opgeleid tot docente.”

Meld je nu aan en stuur een bericht naar 06-83693543

Waar: De trouwzaal van het oude raadhuis – Stationsweg 1 Grou

Wanneer: De lessen starten op dinsdag 31 januari.

Om te beginnen zijn er twee verschillende lessen:

  • Dinsdag van 19.15 – 20.30 uur: Hatha Yoga Slow
  • Donderdag van 9.00 – 10.15 uur: Hatha Yoga Flow

Een proefles is  € 11,-