Brassband Apollo

Uniek project bij Brassband Apollo in Grou

Grou – Brassband Apollo start vanaf 8 november met een uniek project. Daarvoor zijn ze op zoek naar verschillende muzikanten die voorheen een bepaald instrument hebben gespeeld. Uiteindelijk zal het resulteren in een fantastische uitvoering in samenwerking met popkoor Just For Fun.

“We zijn op zoek naar muzikanten die cornet/trompet, bariton, euphonium, althoorn, trombone, slagwerk of bas hebben gespeeld. Oude leden van Apollo of van een ander orkest. We zijn op zoek naar deze mensen omdat we op een laagdrempelige manier muzikanten deze mogelijkheid willen geven en wellicht levert het t.z.t. nieuwe leden op”, laat het bestuur weten.

Brassband Apollo

Op Pijl

Apollo doet veel aan lessen en jeugdopleiding, maar wil zich hiermee ook richten op een andere doelgroep om zo ook voor de toekomst het ledenbestand op pijl te houden. Zeker na de corona periode zien wij en andere muziekverenigingen dat het aantal aanmeldingen vanuit de jeugd wat lager wordt. En het is gewoon erg leuk om samen muziek te maken. En we hebben ontdekt dat herintreders vaak erg enthousiast zijn en betrokken leden zijn.

Concert

“We gaan drie maanden repeteren met z’n allen voor een concert met het popkoor Just For Fun in Grou op 26 januari 2025. Tijdens dit project kunnen ze gratis en vrijblijvend meespelen. Wij zorgen voor een instrument. We starten op vrijdag 8 november in Meinga in Grou. Mensen mogen vrijblijvend om 19:30 uur langskomen bij de 1e repetitie om dan te kijken of dit project wat voor ze is!”, laat de organisatie weten.

Meld je nu aan!

Via bovenstaande QR-code of via tel.nr. 06 – 145 27 209 / 06 – 37 35 06 06