SInt Petrus Grou in de Sint Pitertoren.

(video) Stem voor LC publieksprijs op bouwproject Sint Pitertoren Grou

Grou / Video – Er was in de Sint Piterkerk behoefte aan meer sanitaire voorzieningen. Die zijn op een prachtige manier geïntegreerd in de Sint Pitertoren van de kerk. Architecten Robert Landstra en Teunis Vonk hebben met hun team van VNL Architecten uit Grou dit project op een zeer bijzonder manier vormgegeven. Een project wat met recht geselecteerd is voor de LC publieksprijs als onderdeel van de Vredeman de Vriesprijs voor Architectuur.

Onlangs maakte de Leeuwarder Courant welke bouw- en restauratieprojecten geselecteerd zijn voor de LC publieksprijs. Misschien heb je het dit weekend al gelezen in de Leeuwarder Courant, maar het project is geselecteerd voor de LC publieksprijs.

Ook als inwoner van Grou kun je vanaf heden je stem uitbrengen de Sint Piterkerk. Hiermee kunnen we als Grousters ons dorp mooi op de kaart zetten. VNL Architecten vraagt aan de inwoners van Grou of ze hun stem op dit project uit willen brengen.

Stemmen kan door via onderstaande link op “Sint Piterkerk, Grou” te klikken en vervolgens je Voornaam, Achternaam, Tussenvoegsel en Emailadres in te vullen.

https://qualifio.lc.nl/quiz/1234506_915/vdvprijs-2022.html