vrijmarkt grou

Koningsdag 27 april Vrolijke Vrijmarkt in Grou

Grou – Buurtvereniging om ‘e Toer organiseert jaarlijks op Koningsdag donderdag 27 april de Vrolijke Vrijmarkt Grou. Middelpunt van deze feestelijke happening is het gebied rondom de historische Sint Piterkerk. Dit feestje voor jong en oud in Grou is goud!

Gezellig rondwandelen in het oudste gedeelte van Grou, waar kinderen hun spulletjes, kunstjes, knutsels en baksels verkopen. De merel die zingt en de vlag staat hoog op de toren. Wie heeft er niet op zolder of in de garage overbodig geworden spulletjes, vervoermiddelen, kinderspeelgoed, boeken en verzamelobjecten, waar anderen weer wat geld voor over hebben en blij mee weglopen? Of heb je potten eigengemaakte jam, honing of tafelzuur, die je wilt verkopen Muziek maken, een act opvoeren: dat kan allemaal tijdens de Vrolijke Vrijmarkt Grou.

Nieuwe volière

Zoek je plekje rondom de Sint Piterkerk of in de kerktuin. In de kerktuin vind je ook een  theetuin! Hier kun je heerlijk genieten van koffie, thee of
limonade met eigen gebakken lekkernijen door de buurtbewoners. Dit jaar gaat de opbrengst naar de nieuwe volière voor het Wilhelminapark! Help je ook mee? Kom dan gezellig struinen en een kop koffie/thee met lekkers halen in de Theetuin.

Aanmelden niet nodig

De kleinschalige en de ongedwongen sfeer dragen bij tot weer een gezellige dag in de kerktuin en rondom de Sint Piterkerk van 10.00 – 15.00 uur. Een kleedje, een tafel of een stoeltje, een goed humeur en het wordt weer een gezellige, drukke dag voor aanbieders, kopers en kijkers. Aanmelden is niet nodig Samen maken we er weer een feestje van, we hebben er zin in