Heksen toveren geestig in Grou

Kom zaterdag 29 oktober verkleed naar het centrum en vier tussen 13.00 en 16.00 uur Halloween. Tal van heksen en ander gespuis wachten je op en dagen je uit voor griezelige opdrachten. Met een beetje geluk hou je er een betoverende traktatie aan over.

Oproep van de winkeliers aan alle kinderen in en om Grou:
Beste kinderen, Hebben jullie al gehoord van de heksen in het centrum? De laatste weken vonden ze het super geestig om in Grou de straat op te gaan als het schemert. Ze vlogen wat rond op hun bezemstelen en lachten onheilspellend. Met hun vreselijke toverspreuken veranderden ze zelfs heel veel katten in ratten. Afgelopen week bracht een kraai ons een heuse heksenbrief. Daarin stond geschreven dat ze op zaterdag 29 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur in het centrum van Grou zullen zijn. Ze veranderen dan alle mensen die komen winkelen in kikkers.

Dit mag natuurlijk niet gebeuren. Gelukkig jullie kunnen ons helpen. Heksen houden namelijk niet zo van dappere kinderen. Jullie kunnen ze daarom makkelijk wegjagen.

Komen jullie ons zaterdag 29 oktober helpen? Verkleed je mooi. In het InformatiePunt Grou hebben we plattegronden neergelegd waarop staat waar de heksen zijn gezien. Zoek ze op en verzamel al hun handtekeningen. Heksen willen namelijk toveren en niet schrijven. Dat zal ze dus wel wegjagen. Kijk wel uit voor hun betoverende traktaties, hoor.

Graag tot 29 oktober tussen 13.00 uur en 16.00 uur in het centrum van Grou. En alvast heel hartelijk bedankt voor je hulp.