Herstart Repair Café Grou

Met ingang van 1 september a.s. zal er in Doarpskeamer Grou op elke 1e donderdag van de maand van 13.30 tot 16.30 uur weer een Repair Café worden georganiseerd.
 
Repair Café Grou heeft een paar jaar stilgestaan in verband met de Corona-maatregelen. In de tussentijd  is er door Kringloop Grou reparatie-service aangeboden. Nu hebben Doarpskeamer Grou en Kringloop Grou besloten om de handen ineen te slaan en het Repair Café weer te organiseren met als doel: Het repareren weer terug te brengen in de samenleving onder het motto Weggooien? Mooi niet!
Het Repair Café zal eerst in kleinere vorm beginnen met alleen elektra. Een 4-tal vrijwilligers is bereid gevonden om alles waar een stekker aan zit, proberen te repareren. Ook voor een advies staan ze voor u klaar. De gastvrouwen van de Doarpskeamer zorgen voor ontvangst, (gratis) koffie/thee en een praatje.
U bent van harte welkom bij het Repair Café op elke 1e donderdag van de maand in Doarpskeamer Grou, De Muldyk 3.