Grouster mondkapjes vliegen de deur uit

GROU – Annemieke Steemers uit Grou is enkele weken geleden begonnen met het naaien van mondkapjes tegen corona. Toen ze deze mondkapjes op Facebook plaatste, stroomden de bestellingen binnen vanuit het hele land. Ze is overweldigd met positieve reacties op haar initiatief. 

Annemieke is werkzaam in de evenementenbranche, toen dit werk stil kwam te liggen is ze niet stil gaan zitten tijdens de coronacrisis. Ze is aan de slag gegaan als naaister van mondkapjes. De mondkapjes zijn te bestellen voor zowel mannen als vrouwen. ”Een man loopt niet graag met een mondkapje met bloemetjes, hiervoor maak ik een stoerdere variant”, vertelt ze. De vraag naar mondkapjes is groot sinds bekend is geworden dat het dragen hiervan verplicht is in het Openbaar vervoer.

De redactie van Grousters.nl ondersteunt dit lokale initiatief tegen corona door haar mondkapjes aan te bieden via de webshop. De mondkapjes zijn te bestellen in setjes van 5 voor zowel mannen als vrouwen klik hier: Grouster mondkapjes vliegen de deur uit