boathus, watersportservice Berend Mink

Watersportservice Berend Mink

Watersportservice Berend Mink in Grou heeft met de aanleg van 4000m2 verhard terrein ruimte voor een extra 50 á 100 boten. Het terrein wordt gebruikt voor winterstalling van veelal zeiljachten met staande mast en motorboten.

De afgelopen jaren is het watersportbedrijf fors gegroeid in omvang. Vorig jaar werd er nog een extra loods gekocht voor binnenstalling. Deze was vorig jaar bijna volledig gevuld met boten. Vanwege dit groeiende succes is er daarom gekozen voor uitbreiding naar buitenstalling.

35 ton
Om de groeiende vraag aan te kunnen, heeft Watersportservice Berend Mink een nieuwe botenlift aangeschaft. Met deze botenlift is het mogelijk om boten met een gewicht tot en met 35 ton te hellingen en transporteren. ‘’Met deze extra service onderscheiden we ons van andere watersportbedrijven. Doordat we alles in eigen beheer hebben, kunnen we snel schakelen en de klant optimaal van dienst zijn’’, aldus mede-eigenaar Joop Mink.