1. Grandcafé De Treemter – Doorbraak 1

Treemter

GROU – Je kunt bij ons gezellig een borrel drinken met vrienden, heerlijk loungen, dansen en bijkletsen. En met enige regelmaat hebben we live muziek.

Er zijn veel mogelijkheden om je feest of receptie bij ons te vieren. Maatwerk is onze standaard, wij doen ons uiterste best om alles wat wenselijk is mogelijk te maken.

Ook de verrassende cocktail workshop is een echte aanrader, zeker voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of gewoon gezellig avondje met vrienden.

Kijk voor meer informatie op: www.treemter.nl


2. Café Biljart De Bierhalle – Hoofdstraat 7

De Bierhalle

GROU – Het enige echte café-biljart van Grou. De Bierhalle heeft een belangrijke plaats in het verenigingsleven van Grou. Vooral tijdens de winterperiode wordt De Bierhalle intensief gebruikt door veel verenigingen. Om deze band te ondersteunen sponsort De Bierhalle op dit moment dan ook veel Grouster verenigingen. De kroeg is geschikt voor zowel jong als oud en is een echte dorpskroeg. Naast een lekkere borrel kan hier ook gegeten worden. Voor een onvergetelijk uitgaansmoment bent u altijd welkom in ons bedrijf!

Kijk voor meer informatie op: www.bierhalle.nl


3. Café ‘t Kofschip – Wijde Steeg 10

Kofschip

GROU – Veel watersportliefhebbers kennen Grou vanwege de unieke ligging aan het Pikmeer. Wie eenmaal dit kloppende watersporthart van Friesland heeft bezocht, komt zeker weer eens terug. Liefhebbers kunnen gedurende alle jaargetijden terecht bij ’t Kofschip als culinaire verwenplek of om gezellig een glaasje nuttigen, midden in het historische centrum van Grou. Bezoekers zullen versteld staan van het feit dat ook de winteravonden juist heel romantisch kunnen zijn bij een goede maaltijd en een glas goede wijn.  Na het gezellig tafelen nog even nagenieten van een lekker biertje? Dat kan.

Kijk voor meer informatie op: www.kofschipgrou.nl