1. Hotel Stadsherberg – Lemmerweg 8

SNEEK – Een familiebedrijf, kleinschalig, maar met een groots doel. We willen u graag kwaliteit, eigentijdse service en gastvrijheid laten beleven. Dit alles in een ongedwongen, huiselijke sfeer. De hotelkamers en het Grand Café zijn met de grootste zorg en met de hoogste kwaliteit sfeervol en huiselijk ingericht.

Geniet op het terras of in het Grand Café van een heerlijk hapje of drankje, op onze mooie locatie raakt u niet uitgekeken!
Kijk voor meer informatie op: www.stadsherbergsneek.nl


2. Van Der Valk Hotel Sneek – Burgemeester Rasterhofflaan 1

SNEEK – Van der Valk Hotel Sneek ligt vlak bij het centrum van de Friese stad Sneek. In de omgeving kunt u gezellig winkelen en ook zijn er volop watersportmogelijkheden. Het hotel beschikt in totaal over 114 luxueuze kamers welke van alle gemakken zijn voorzien.

Ook op culinair gebied ontbreekt het u aan niets! Van een goed ontbijt tot gezonde lunch. Ook voor uw diner is er volop keus in ons restaurant. Wij kijken uit naar uw komst!
Kijk voor meer informatie op: www.hotelsneek.nl


3. Stayokay – Oude Oppenhuizerweg 17

SNEEK – Het hostel heeft 49 ruime kamers, 3 multifunctionele zalen, een heerlijk terras aan het water en een eigen aanlegsteiger voor boten. Gasten kunnen na een actieve, culturele of winkeldag ontspannen in het watersportcafé. Bij aankomst in het hostel ontvang je een lakenpakket waarmee je zelf je bed opmaakt.

Kijk voor meer informatie op: www.stayokay.com/nl/hostel/sneek


4. Amicitia Hotel – Graaf Adolfstraat 37

SNEEK – Het Amicitia Hotel, een prachtig familiehotel in Sneek,
gelegen dichtbij de A7 en toch op loopafstand van het centrum.
Ons hotel heeft 35 comfortabele kamers, allen voorzien van alle gemakken. In het gehele hotel heeft u de beschikbaarheid over gratis draadloos internet.

U weet zich altijd verzekerd van de inzet van onze
enthousiaste en gastvrije medewerkers.
Kijk voor meer informatie op: www.amicitiahotel.nl


5. Hotel Restaurant De Daaldersplaats – Stationsstraat 66

SNEEK – Van harte welkom in Hotel-Restaurant de Daaldersplaats! Anita en Joris ontvangen u graag in het prachtige monument aan de Stationsstraat tegenover station Sneek.  Bijeenkomst, lunch, diner of overnachting, alles in een zeer huiselijke omgeving.

Op slechts 5 minuten van het centrum, zijn wij de perfecte basis om Sneek te ontdekken.
Kijk voor meer informatie op: www.daaldersplaats.nl