1. Club 1841 – Kleine Kerkstraat 4B

Club 1841

Club 1841 is een geheel nieuwe club in het hartje van Sneek. Samen met Café Neighbours en Alcatraz café is dit een uniek uitgaansgelegenheid voor de volwassen stapper in Friesland. De geheel gerenoveerde club is in een klassiek, maar vooral modern jasje gestoken met diverse zitgelegenheden en mooie lichtshows. Diverse concepten worden in Club 1841 georganiseerd, waardoor en van veel diversiteit sprake is. Doordat je binnendoor van Club 1841 naar Cafe Neighbours en Alcatraz Cafe kunt, kun je uitgaan in meerdere horecazaken voor een afwisselende avond!


2. Café Mootz – Kruizebroederstraat 23

Café Mootz

Mootz is één van de uitgaansgelegenheden die bruisend Sneek rijk is. De club is gevestigd aan de Kruizebroederstraat, het kloppend hart van het Sneeker uitgaanscentrum. De uitgesproken, maar bovenal sterk variërende muziekstijlen, het eigentijdse interieur en de sfeervolle ambiance maken Mootz tot the place to be voor een ieder die behoefte heeft aan een memorabele avond! Naast de diverse clubnights die Mootz op wekelijkse basis organiseert ben je hier ook aan het juiste adres voor een gezellige avond hangen aan de bar: een drankje met jouw vrienden, of een borrel met jouw collega’s.


3. Café Neighbours – Kleine Kerkstraat 4/C

Café Neighbours

Relaxt uitgaan met regelmatig Live muziek, een gezellige sfeer, meer dan 30 cocktails of borrelhapjes van de hapjeskaart: alle ingrediënten voor een geslaagde avond vind je bij Café Neighbours te Sneek! Hier kun je genieten van een goed glas bier, een heerlijke cocktail , of in het hart van de stad “lekker mensen kijken” op ons prachtige terras!

Doordat Cafe Neighbours samen met Club 1841 en Alcatraz Cafe onder 1 dak zit, kun je de gehele avond tussen meerdere uitgaansgelegenheden kiezen en afwisselend uitgaan!