1. Amerikaans Restaurant Texas Steakhouse – Westersingel 27

SNEEK – Ribhouse Texas is een echt Amerikaans grillrestaurant in authentieke westernsfeer! Alle restaurants zijn ingericht met originele verzamelingen op het gebied van rodeo, country and western – u waant zich midden in het wilde westen! U gaat terug in de tijd van Wyatt Earp and Calamity Jane. Laat uw beslommeringen achter u – ons team gehuld in cowboykleding brengt u in het land van de cowboys en nodigt u uit voor een gezellige avond in informele sfeer met heerlijke maaltijden.
Kijk voor meer informatie op: www.texassteak.eu


2. Café Restaurant De Kajuit – Dompleane 1

SNEEK – Café-restaurant De Kajuit heeft een eigentijdse en ontspannen ambiance en een toegankelijke menukaart voor iedereen. Wij doen bij het samenstellen van onze menukaart altijd weer ons best om ervoor te zorgen dat we “voor elk wat wils” te bieden hebben. Zo hebben we een zomer- en een winterkaart samengesteld uit pure, verse en vooral kwaliteitsproducten. Mocht u geen keuze kunnen maken, vraag ons gerust om advies. Terecht bij de top 10 restaurants.
Kijk voor meer informatie op:  www.dekajuit.com


3. Frans Restaurant Le Petit Bistro – Muntstraat 2

SNEEK – In onze bistro staat ongecompliceerd tafelen met als basis de boeren Franse keuken voorop. Eenvoud, smaakvol en eerlijk. In Nederland staat een bistro bekend als een eenvoudige eetgelegenheid die het midden houdt tussen een eetcafé en restaurant. Eén van onze gasten noemde het een keer bistro plus+! Kan ik mij wel in vinden. De naam bistro komt uit het Russisch. Het betekent Snel of Vlug! Russische kozakken die na Napoleons nederlaag in 1815 Parijs bezetten spoorden de kasteleins aan om vaart te maken met hun bestelling: Bystrò!
Kijk voor meer informatie op:  www.petitbistro-sneek.nl


4. Restaurant De Walrus Sneek – Leeuwenburg 11

SNEEK – Op de website van Misset Horeca verklaart de organisatie de positie van De Walrus als beste Friese café: “De Walrus in Sneek is de opvolger van De Stee in Leeuwarden, dat na jaren trouwe dienst als beste van de provincie, andere cafés de ruimte wil geven. Niet dat het grandcafé van Bas Hollenberg en Arjen Rusticus het beste is bij afwezigheid van De Stee. Allesbehalve. De Walrus, zowel deze in Sneek als de dependance in Leeuwarden, weten zich ieder jaar te verbeteren en stijgen gestaag in de lijst. Restaurants.
Kijk voor meer informatie op:  www.dewalrus.nl


5. Indonesisch Restaurant Klein Java – Wijde Noorderhorne18

SNEEK – Welkom op de website van Indonesisch Restaurant Klein Java, inmiddels 20 jaar een begrip in de omgeving. Hier kunt u enige informatie over onze eetgelegenheid vinden, een indruk krijgen van de sfeervolle inrichting en de goed verzorgde menukaart. Daarnaast heeft Klein Java ook een uitgebreide, met zorg uitgezochte wijnkaart. Het restaurant is ingericht met allerlei sfeervolle Indonesische attributen. Klein Java Restaurants verzorgt de catering op locatie.
Kijk voor meer informatie op:  www.kleinjava.nl


6. Surinaams Restaurant Ken’s Eatcounter – Kaatsland 56

SNEEK – Surinaams Eetcafé Ken is een bezorgrestaurant in Sneek waar u eten kunt bestellen. U kunt Chinees bestellen en Surinaams bestellen. In de historische stad Sneek, in het zuidwesten van Friesland vind je Ken’s Eatcounter.
Een Surinaamse cafetaria, waar je voor vriendelijke prijzen de lekkerste roti kunt eten. Ze serveren er ook wat Hollandse gerechten, dus er is voor ieder wat wils. Restaurants.
Kijk voor meer informatie op:  www.kens-eatcounter-sneek.nl


7. Serre Restaurant Onder De Linden – Marktstraat 30

SNEEK – Dit jaar bestaat Restaurant Onder de Linden 61 jaar als familiebedrijf!  Serre restaurant Onder de Linden is een eigentijds restaurant gevestigd in een monumentaal pand in het hartje van bruisend Sneek. U kunt bij ons heerlijk lunchen in de serre of bij mooi weer op het gezellige terras, de lunchkaart biedt verrassende koude-en warme gerechten. Wilt u dineren in Sneek? Voor het diner kunt u een zelf een menu samen stellen uit de gerechten van de kaart voor een vaste prijs zo heeft u al een 3 gangen menu voor € 27,50 p.p. Kijk voor meer informatie op:  www.restaurantonderdelinden.nl


8. Buffet Restaurant Sowieso – Graaf Adolfstraat 37

SNEEK – Het Amicitia Hotel beschikt over een zeer sfeervol restaurant in Sneek. Wat dacht u van een hoogstaand ontbijt- of lunchbuffet? En in de avonduren kan er in het restaurant genoten worden van het Live Cooking buffet, met keuze uit verschillende  voorgerechten en diverse soorten vis- en vleesgerechten. Heerlijk ontbijten, lekker lunchenof uitgebreid dineren dat doet u bij restaurant sowieso in Sneek.
Drie maal per dag staat er een uitgebreid buffet ter uw beschikking. Wilt u uw verjaardag vieren? Kijk voor meer informatie op:  www.amicitiahotel.nl/restaurant-sowieso.html


9. Restaurant-Brasserie De Albatros – Oppenhuizerweg 50-52

SNEEK – De Albatros is een restaurant-brasserie en gelegen aan de boulevard van de kleurrijke watersportstad Sneek. Op ons “terras aan het water” maakt u alles van heel dichtbij mee en kunt u onder het genot van een drankje de vele passerende schepen gadeslaan. Wilt u de imposante Sneekweek-vlootshow van dichtbij observeren? Vanaf ons terras maakt u alles van heel dichtbij mee. Natuurlijk staat onze gespecialiseerde spijzen- en gerechtenkaart garant voor een uitstekende verpozing. Kijk voor meer informatie op: www.de-albatros.nl


10. Restaurant De Kastanje – Grote Kerkstraat 12

SNEEK – De keuken van de Kastanje is smaakvol, puur en eerlijk. Bij de Kastanje kunt u niet alleen terecht voor een heerlijk hoofdgerecht maar ook voor een volledig verzorgde avond uit. Wij vullen dit graag voor u in. Dineren in een sfeervolle ambiance, onder het genot van een goed glas wijn en zwoele moderne klanken van lounge en jazz muziek maakt uw avond uit compleet. Laat u verwennen en maak kennis met bijzondere smaakcombinaties die onze chef met veel passie en creativiteit voor u heeft samengesteld. Restaurants.
Kijk voor meer informatie op: www.dekastanjesneek.nl