1. Bed & Breakfast De Thuiskamer

De Thuiskamer

GROU –  De Thuiskamer heeft twee gastenkamers met elk een eigen badkamer. De kamers zijn sfeervol ingericht, voorzien van alle moderne comfort maar waar rekening is gehouden met de oude details. De kamers bevinden zich op de eerste etage. De Thuiskamer beschikt over een eigen ingang, waardoor u veel privacy geniet. Boekt u beide kamers, dan staat de B&B geheel tot uw eigen beschikking. (m.u.v. de keuken, waar Fraukje iedere morgen een uitgebreid Fries ontbijt voor u klaarmaakt). Het pand en de plek zijn uniek en hebben in de loop der eeuwen diverse functies gehad. Overnachten in Grou.

Kijk voor meer informatie op: www.dethuiskamer.nl


2. Bed & Breakfast Vakantiestudio

Vakantiestudio

GROU – VakantieStudioGrou bestaat uit een tweepersoons studio op de begane grond en een driepersoons vakantiekamer op de eerste verdieping. Beide zijn luxe, sfeervol, ruim en met het oog op comfort ingericht. Beide kamers beschikken over een eigen ingang en sanitair. De studio is voorzien van een keuken en een privé terras aan het water. De vakantiekamer heeft een balkon met uitzicht over het water. Overnachten in Grou.

VakantieStudioGrou beschikt over een ruime zonnige tuin aan het water met een aantal zitjes waar u lekker kunt relaxen.

Kijk voor meer informatie op: www.vakantiestudiogrou.nl 


3. Hotel Restaurant Oostergoo – Nieuwe Kade 1

Oostergoo

GROU – Dichtbij het dorpsplein staat, met fraai uitzicht over het water Hotel -Restaurant Oostergoo waar de gast al meer dan 150 jaar welkom is. Het oudste gerenommeerde hotel van Friesland. Hotel-Restaurant Oostergoo heeft zich in meer dan 150 jaar ontwikkeld tot wat het nu is. Wij blijven u dan ook graag ontvangen in een rustige, informele en hartelijke sfeer. Overnachten in Grou.

Zowel over land als over water zijn wij uitstekend bereikbaar met parkeergelegenheid in de directe omgeving of uw eigen aanlegsteiger!

Kijk voor meer informatie op: www.oostergoo.nl


4. Watersportpark Yn‘e Lijte – Yn é Lijte 1

Yn e lijte

GROU – Waterpark Yn’e Lijte (Fries voor ‘in de luwte’) is een vakantiepark gelegen nabij het pittoreske watersport dorpje Grou. De camping is voorzien van alle gemakken voor zorgeloos kamperen in Friesland. U kunt er als watersportliefhebber uw hart ophalen met tal van watersportactiviteiten, maar ook voor andere genieters is er genoeg te beleven: prachtige fietsroutes, de bijzondere historie van Grou ontdekken of een bezoekje brengen aan het Kameleondorp. Het is zomaar een greep uit de tal van mogelijkheden die onze provincie Friesland te bieden heeft. Overnachten in Grou.

Kijk voor meer informatie op: www.ynelijte.nl


5. Watersporthostel Oer ’t Hout – Raadhuisstraat 18

Oer t hout

GROU – In 1955 werd in Grou Jeugdherberg Oer ‘t Hout gesticht die zich m.n. richtte op allerlei facetten van de watersport en het aanbieden van goedkope overnachtingsmogelijkheden. Om in de oude Herberg te komen, moest men over een klein houten bruggetje. In Grou in de volksmond ” ’t Hout” genoemd, vandaar de naam “Oer (= over) ’t Hout”. In de loop der jaren is de jeugdherberg gegroeid tot een zelfstandige groepsaccommodatie waarvan nog steeds watersport, comfortabele overnachting en goed én lekker eten de belangrijkste kenmerken zijn. Overnachten in Grou.

Kijk voor meer informatie op: www.nedhostel.nl

GROUSTERS FACEBOOKPAGINA