Horeca Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. De stad staat bekend om haar onderschatte binnenstad. Maar er wordt hard gewerkt om dat imago de rug toe te keren. Leeuwarden is namelijk genomineerd voor Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Het is een leuke locatie om uit te gaan en te winkelen.

Leeuwarden is het bruisende hart van de provincie Friesland. In deze veelzijdige stad vind je interessante musea, gezellige horeca-gelegenheden, mooie monumenten en leuke winkeltjes.

Redenen genoeg voor een dagje Leeuwarden. Bezichtig de Waag van Leeuwarden, bewonder de scheve toren van de Oldenhove en beleef een dagje kunst en cultuur in het Fries Museum. Maak je dag in Leeuwarden compleet met een overnachting in een hotel in Leeuwarden. Zet de volgende dag de ontdekkingstocht op je gemak voort en ontdek de landelijke omgeving van Leeuwarden.

Kansen voor ondernemers

Veel extra bezoekers in 2018. Dat betekent grote mogelijkheden voor Friese onder- nemers. In toerisme en recreatie, in voeding en landbouw, in water- en landschapsbeheer, in evenementenorganisatie of energiegebruik. Meer creativiteit in bestaande- en nieuwe creatieve ondernemingen; dat is waar Leeuwarden-Fryslân 2018 over gaat.

3 (2)   Top 10 Restaurants in Leeuwarden

2 (3)   Top 5 Slaapplaatsen in Leeuwarden

1 (2)   Top 3 Uitgaanslocaties in Leeuwarden