Grou

frieslandcentraal4-grou

Grou is een echt watersportdorp dat volledig centraal in Friesland ligt. Een gezellig dorp om op een zomerse dag op het terras te zitten. Grou is een dorp maar heeft de activiteiten … lees verder

Leeuwarden

frieslandcentraal4-Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. De stad staat bekend om haar onderschatte binnenstad. Maar er wordt hard gewerkt om dat imago de rug toe te keren. Leeuwarden … lees verder

Sneek

frieslandcentraal4-Sneek

Sneek is een bruisende watersportstad. Maar Sneek heeft ook veel culturele bezienswaardigheden zoals de Waterpoort en de Martinikerk. Daarnaast heeft de stad een levendig winkelcentrum … lees verder (wordt vervolgd)

Heerenveen

frieslandcentraal4-Heerenveen

Heerenveen is wereldwijd bekend als sportstad. Maar de stad is meer dan sportief, want het heeft een dorpachtig karakter. Dit zorgt voor een gezellige binnenstad die ook zeer geschikt … lees verder (wordt vervolgd)

Drachten

frieslandcentraal4-drachten

Drachten is volop in ontwikkeling. Er wordt ruimte gemaakt voor vaarmogelijkheden in de binnenstad. De Drachtstervaart is sinds kort geopend en maakt de stad nog gezelliger … lees verder (wordt vervolgd)