oogstaandeel yn'e sinne farm

BETER DAN BIO bij tuinderij Yn’e Sinne Farm

Grou / Jirnsum – Op onze tuinderij Yn’e Sinne Farm in Jirnsum worden vele soorten groenten geteeld. Wil je deel uit maken van onze tuin? Neem een oogstaandeel! Met een oogstaandeel kan je het hele jaar door zelf je favoriete groenten komen uitzoeken.

Onze groenten mogen wij niet biologisch noemen, omdat we niet gecertificeerd zijn. Toch zijn wij behoorlijk bio. Wij vinden zelfs: ‘beter dan bio’.

Bij ons eet je lokaal

Een groot deel van het biologische voedsel in de supermarkten komt niet uit Nederland. Het legt dus een lange weg af en is vaak verpakt in plastic. Dat betekent een grote CO-2 voetafdruk. Het eten van lokaal voedsel vergroot jouw positieve impact op de natuur.

Yn 'e Sinne Farm

Verse groenten bij Yn’e Sinne Farm. Foto: Press4All

Altijd vers

Onze groenten zijn van het seizoen. Ze groeien in de ideale omstandigheden, worden vers geoogst en liggen het liefst nog dezelfde dag op de kraam. Hoe verser, hoe gezonder!

Natuurlijk de natuur voorop

Wij houden ons niet alleen aan de reglementen van biologisch eten verbouwen, maar doen een stapje extra. Wij telen met de natuur mee, geven de bodem wat ze nodig heeft en versterken de biodiversiteit. We willen zo min mogelijk input en zoveel mogelijk een gesloten kringloop

Lekker

En dat alles, dat proef je!

Probeer nu!

Probeer het nu en krijg 10% korting op een proefmaand met code: Gezonde Grousters (noteer de code in de opmerkingen; geldig in de maand mei). Aanmelden kan via https://ynesinnefarm.nl/proefpakket/