(video) Opening Watersportseizoen Grou 2023

Grou / Video – In het weekend van vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei  2023  viert Grou de Opening van het Watersportseizoen, met een weekend vol activiteiten voor jong en oud. In het centrum, op de kades, bij het zeilcentrum, bij de watersportbedrijven en op het water.

Op vrijdag start het weekend met muziek van De TismawajewendBand, Bingo op ’t Wetter en natuurlijk met de aankomst van de Sylkeninginne en haar hofdame.

Op zaterdag houden meer dan 30 watersportbedrijven een gezamenlijke open dag! Op deze dag presenteren de bedrijven hun ruime aanbod van schepen, diensten en ambachten. Benieuwd wie er allemaal mee doen? Kijk dan op Boot GrouEn de Fryske Oldtimer Club organiseert zaterdagmiddag een toertocht voor oldtimers van voor 1960 en deze start en finisht in Grou. Of doe mee met Ald Grouster Spultsjesilen. Ook bij het zeilcentrum, aan de Nieuwe Kade en in het centrum zijn er op zaterdag volop activiteiten voor jong en oud om te bekijken of aan deel te nemen.

Op zondag is de Grouster Lentefair met activiteiten en demo’s van ondernemers en verenigingen uit Grou en omgeving. En ook dit jaar wordt de Duckrace georganiseerd met mooie geldprijzen. Er zijn nog eendjes te koop. En het gehele weekend is er kermis in het dorp!

Informatie over het programma is te vinden op Opening Watersportseizoen Grou 2023