positieve gezondheid

Doe mee met de workshop positieve gezondheid in Grou

Op 9 maart is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis Workshop Positieve Gezondheid. Deze is in de vergaderruimte van de Kringloopwinkel te Grou.
Hierbij maak je kennis met begrippen omtrent gezondheid en ga je zelf aan de slag met de eigen gezondheid. De bedoeling is inzicht te krijgen in de mogelijkheden hoe zelf zaken te veranderen. Want gezondheid is meer dan alleen maar niet-ziek-zijn.
Wereldwijd zijn er gebieden waar de mensen opvallend oud worden en ook opvallend gezond zijn. Deze gebieden blijken overeenkomsten te hebben en de leefstijl van de inwoners lijkt ook op elkaar. Daar kunnen we van leren en we kunnen het gebruiken om onze eigen leefstijl zo nodig aan te passen. Want wie wil er niet gezond oud worden? Kom naar deze interessante avond die Grou2030 organiseert en laat u inspireren!
Plaats: Kringloopwinkel, Muldyk 3, 9001 XV Grou
Datum: 9 maart 2023
Tijd: 19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Gegeven door: Sanne van de Kamp van HANNN
Toegang: gratis.
Voor informatie mailt u met: info@grou2030.nl