Bibliotheek Grou voorleesweek Sokpop maken

Kom een sokpop maken in dbieb te Grou

Volgende week is het zover: dan vieren we de De Nationale Voorleesdagen! Voor kinderen van 1,5 tot en met 6 jaar (en hun ouders) is er weer van alles te beleven. Kom je ook op woensdag 25 januari naar dbieb in Grou!

Voorlezen is leuk én… belangrijk. Het wordt nóg leuker als je er een ritueel van maakt! Met gekke stemmetjes bijvoorbeeld of met een ‘verteller’. In dit voorlees- en knutseluur ga je samen met je kind een sokpop maken, die je weer kunt gebruiken bij het voorlezen. Wat een feest!

Sokpop maken

Kom jij samen met papa of mama (of pake of beppe) naar het speciale Sokpop Voorlees- en knutseluur? Samen met je kind maak je een sokpop , die je weer kunt gebruiken bij het voorleesritueel. Hoe leuk! Ook geven we voorleestips en lezen we natuurlijk gezellig voor uit de mooiste prentenboeken. 

Woensdag  25 jan, 10.00-11.00 uur, dbieb Grou – Bekijk alle informatie en reserveer hier je plek