Johan Heddema 40 jaar bij It Beaken in Grou

Johan Heddema werkt 40 jaar bij It Beaken in Grou

Grou – Net als It Beaken in Grou is personeelslid Johan Heddema een begrip bij klanten in heel Friesland. Sinds januari werkt Johan inmiddels 40 jaar bij It Beaken. 

Daar waar het vroeger heel gewoon was dat je veertig jaar bij dezelfde werknemer bleef, daar is het tegenwoordig echt bijzonder. Johan is inmiddels 65 jaar maar is nog steeds op de hoogte van alle sportieve trends en jong van geest.

Johan Heddema werkt al veertig jaar bij It Beaken in Grou.

Johan Heddema werkt al veertig jaar bij It Beaken in Grou.

Bij Johan langs

“Johan is bij ons het gezicht van de sportwinkel”, vertelt eigenaar van It Beaken Marten Douma. Veel sporters in Grou gaan graag even naar Johan om een passende sportieve outfit uit te zoeken. Johan heeft alle ontwikkelingen bij de Grouster sportwinkel meegemaakt. Van jeanssaloon naar sportwinkel met kunstgras en een functioneel assortiment, naar een winkel die meer gericht is op lifestyle en natuurlijk watersport. Dat laatste brengt haast automatisch met zich mee dat watersportliefhebbers en toeristen tijdens het vakantieseizoen even bij Johan ‘langs varen’ als ze in Friesland vakantie vieren.

Feliciteren

Het mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan dat Johan Heddema al veertig jaar bij It Beaken werkt. Loop dus gerust even bij de sportwinkel aan de Raadhuisstraat 1-3 binnen om hem met dit heugelijke feit te feliciteren.