LP winkel Artistic Records aan de Doorbraak 4 Grou

Artistic Recordstore nieuwe LP winkel in Grou

Binnenkort openen de deuren van het allereerste LP-winkeltje van Grou. Dit is een primeur. Op zaterdag 1 oktober is de grand opening van Artistic Recordstore aan de Doorbraak 4.

Deze platenzaak, van jonge onderneemster Sophie (20 jaar), hecht grote waarde aan kwaliteit en een vriendelijke sfeer. Doel is een muzikale boetiek te creëren waar vinyl liefhebbers elkaar kunnen ontmoeten, verhalen kunnen delen en nieuwe artiesten kunnen ontdekken. 

Bij inwoners van Grou is het adres Doorbraak 4 bekend, omdat daar voorheen de Wereldwinkel in gevestigd was. Daarna zaten er een kaaszaak en een speelgoedwinkel in het pand.

Groot aanbod

Ondanks dat het een klein winkeltje betreft, wordt er een groot scala aan genres aangeboden: onder andere Jazz, Soul, Funk, Reggae, R&B, HipHop, Pop, Rock, Metal en Alternatief. Voor verzamelaars van gelimiteerde oplages of eerste persingen zijn er altijd wel wat (gekleurde) pareltjes te vinden. Iedereen is van harte welkom om een eerste kijkje te komen nemen bij de feestelijke opening op 1 oktober om 12:00. Adres: Doorbraak 4, Grou.