Landelijke Storing NS

Geen NS-treinen op vierde stakingsdag 30 augustus

Grou – Vakbonden FNV Spoor, VVMC en CNV voeren dinsdag 30 augustus actie: de vierde dag van de aangekondigde estafettestaking. Door de impact van de acties van dinsdag kunnen er de hele dag geen NS-treinen rijden in Nederland.

Uitzondering hierop is de verbinding van Amsterdam Centraal naar Schiphol Airport en terug. Eurostar en Thalys rijden wel, overige internationale treinen rijden niet in Nederland. Ook de treinen van de regionale vervoerders zoals Arriva blijven rijden, met uitzondering van de treindienst Alphen-Gouda.

De NS adviseert mensen hun reis uit te stellen of zelf vervangend vervoer te regelen. Er kan geen alternatief busvervoer worden ingezet. De NS vindt het buitengewoon vervelend dat reizigers zoveel last hebben van de impact van de acties.