Grouster Juwelier Kris Janki twee keer beroofd

Grou – Juwelier Kris Janki is afgelopen maanden twee keer beroofd. Bij de eerste beroving hebben de inbrekers alles gesloopt. “Ze hebben Kris bedreigd met zijn leven en er is heel veel meegenomen”, vertelt een emotionele Shanti Janki.

“Met hulp van familie en vrienden is hij hier doorheen gekomen. We hadden de winkel opgeknapt, al het oude eruit gesloopt (aangezien we dat helaas niet meer konden gebruiken), de winkel geverfd en nieuwe etalage kasten geplaatst. Langzamerhand kreeg Kris weer zin om te werken en zijn hobby en passie te beoefenen”, vervolgt Shanti Janki haar verhaal. 

Weer toegeslagen

In het weekend van zaterdag 2 juli hebben de inbrekers weer toegeslagen. Shanti:  “Toen zijn de klootzakken (we hebben er geen andere benaming voor) van de eerste inbraak weer langs geweest. Al ons harde werk was voor niets geweest aangezien ze alle nieuwe etalage kasten kapot hebben geslagen en sieraden hebben gestolen.”

Steun

“Wij merken dat Kris geen zin meer heeft om aan het werk te gaan en het momenteel erg moeilijk heeft, zowel persoonlijk als financieel. Iedereen die Kris kent weet dat hij te trots is om hulp te vragen. Dit terwijl hij er altijd voor open staat om anderen te helpen. Hij kan een steun in de rug gebruiken vandaar dat wij een oproep doen om hem op te vrolijken en hem weer energie te geven.”

Heb je een leuke foto/tekst/gedicht om Kris op te vrolijken? Stuur deze dan voor 20-07-2022 met je naam erbij naar het volgende e-mailadres: voorkris@hotmail.com


Donatie

Wij zullen hier 1 groot boek van maken en op 31 juli (op zijn verjaardag) aan hem overhandigen om hem een hart onder de riem te steken. Ook zijn wij bezig met een inzamelingsactie om hem financieel te helpen zodat hij de deuren van zijn winkel niet hoeft te sluiten. Dus kun jij iets missen dan is het van harte welkom. Klik hier voor een donatie.