Voetbalkamp GAVC Grou

Geef je nu op voor het voetbalkamp 2022 van GAVC

Grou – Net als afgelopen jaren wordt ook deze zomer Voetbalkamp GAVC georganiseerd. Een sportieve en gezellige week van 18 tot en met 21 juli voor jongens en meisjes van 7-13 jaar.

Voetbalkamp GAVC Grou.

Voetbalkamp GAVC Grou. Foto: Press4All

De initiatiefnemers hopen ook dit jaar de verwachtingen weer te overtreffen en nog meer plezier te maken! Het voetbalkamp staat onder leiding van een bevlogen, actief en enthousiast team met als ‘aanvoerders’ Jens van der Heide en Max Hof.

Programma

“Van maandag tot en met woensdag organiseren we een dag-vullend programma van 8.30 tot 18.30 uur en de laatste dag sluiten we af om 13.30 uur. Op woensdag hebben we een avondprogramma met bbq, een kidsparty, vossenjacht en veel gezelligheid”, laten begeleiders Jens en Max weten.

Wat er er leuker en sportiever dan een hele week samen met leeftijdgenootjes trainen, toernooitjes voetballen en andere sportieve spelletjes doen.

Opgeven

Alle deelnemers krijgen een eigen tenue, bidon en natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Interesse? Kijk voor meer info op www.voetbalkamp-gavc.nl en of schrijf je via deze link meteen in.