Sint Piter Struntocht

Sint Piterfroulju organiseren unieke strúntocht door Grou

Grou – Vanaf zondag 13 februari 13.00 tot en met maandag 21 februari 17.00 organiseren de Sint Piterfroulju een interactieve strúntocht. De Sint Piterstrúntocht is volledig in het thema van Sint Piter en Aldemar bedacht en kun je zelfstandig wandelen. Er zijn twee routes; een korte route (circa 1,5 uur) voor de iets kleinere Sint Piterfans en een langere route voor de gevorderde wandelaars (circa 2,5 uur).

Sint Piter Struntocht

Sint Piter Strúntocht. Foto: Sint Piterfroulju.

Spelletjes en puzzels langs de route

Tijdens de tocht kun je allerlei leuke spelletjes, puzzels en raadsels oplossen. Denk hierbij aan het gluren in vogelhuisjes, pakjes tellen, zoek de verschillen, plaatjesbingo of het oplossen van een heuse Sint Piterrebus. Alles komt voorbij langs de route. Ook kun je onderweg alvast de antwoorden online invullen waarna Sint Piter of Aldemar je meteen vertellen of je antwoord al goed is!

Hoe doe je mee?

De route kun je vanaf ‘keapsnein’ (13 februari) ophalen bij het VVV / Informatie Punt Grou of Bakkerij Boonstra. Maar je kunt hem binnenkort ook downloaden via www.sintpiter.nl/struntocht. Als je de hele strúntocht hebt gelopen kun je je ingevulde opdrachtenformulier inleveren bij het VVV / Informatie Punt Grou of Bakkerij Boonstra. Tijdens het uitzwaaien van Sint Piter worden dan leuke prijzen uitgereikt!