Kom naar de doemiddagen bij Sevenwolden Grou

Grou – Heb je al op de website van www.sevenwolden.nl gekeken ? Nog even en dan ga je van groep 8 naar de middelbare school. Bye bye basisschool! Ben je nieuwsgierig wat voor school OSG Sevenwolden is ? Dan kun je je nu aanmelden!

Doemiddagen 2021

Zit jij in groep 8 en ben je ook zo benieuwd hoe het volgend jaar op de middelbare school zal toegaan? Geef je dan nu al op voor de doemiddag. Deze worden gehouden op 7 en 8 december aanstaande. Door hier te klikken kom je bij het opgaveformulier.

De voorlichtingsavond voor ouders van leerlingen van groep 8 in Grou en omstreken staat gepland op dinsdag 7 december a.s. Vanwege de recent aangescherpte coronamaatregelen wordt de voorlichtingsavond gesplitst in twee delen waarvoor u zich dient aan te melden:

Voorlichtingsronde 1 dinsdag 7 december 19.00-20.00 uur 

Voorlichtingsronde 2 dinsdag 7 december 20.15-21.15 uur