(geannuleerd) Nieuwe wethouder Abel Reitsma in Grou op dag van de ondernemer

Grou – (geannuleerd) Op vrijdag 19 november is het de ‘Dag van de Ondernemer’. Op deze dag kunnen ondernemers Abel Reitsma ontmoeten. Dit is de nieuwe wethouder van economische zaken in de gemeente Leeuwarden.  Abel Reitsma gaat op de ‘Dag van de Ondernemer’ on tour door gemeente Leeuwarden. Hij komt naar de ondernemers toe op vijf verschillende plekken waaronder in het Theehuis te Grou. (nieuwe datum volgt later)

Dag van de ondernemer Theehuis Grou

Dag van de ondernemer op vrijdag 19 november in het Theehuis te Grou. Dronefoto: Press4All

Misschien had u het al gelezen: het is volgende week vrijdag de Dag van de Ondernemer. En hoewel eigenlijk iedere dag de dag van de ondernemer is, wordt deze gelegenheid aangegrepen om kennis te maken met de nieuwe wethouder van de gemeente Leeuwarden. Wethouder Abel Reitsma toert daarom op 19 november langs verschillende locaties in onze gemeente, waar ondernemers met hem kunnen kennismaken en sparren. Hij begint de dag in Stiens en reist via Leeuwarden naar Grou.

Aanmelden

Bent u erbij? We horen graag hoe u afgelopen jaar ervaren heeft én wat uw plannen voor de toekomst zijn. De locaties, tijdstippen en het aanmeldformulier vindt u via: https://lnkd.in/dPZFN3Cs. Tot ziens!

Adresgegevens van de vijf plekken:

Grand Café De Smalle Brug: Smelbrege 22, 9051 BH STIENS

Businesscafé Crystalic: Francois HaverSchmidtwei 2, 8914 BC LEEUWARDEN

Restaurant Jupiter: Hidalgoweg 2, 8938 BA LEEUWARDEN

De Skeve Toren: Oldehoofsterkerkhof 48, 8911 DH LEEUWARDEN

Het Theehuis: Meersweg 9, 9001 BG GROU – 15.15 uur – 16.00 uur

Neem voor vragen contact met ons op via 058 – 750 5421 of via economischezaken@leeuwarden.nl