Bartele overdonderd door steunbetuiging

De afwijzing van de gemeente voor het plaatsen van de naam Bartele’s Diner op het dak van het oude station in Grou-Jirnsum, wekte woede op bij velen.

Het was volgens Bartele niet de bedoeling een hetze tegen de ambtenarij aan te wakkeren. De posting op facebook was bedoeld als een uiting van teleurstelling, onbegrip en onmacht.

De gemeente was duidelijk ook niet blij met alle commotie en Bartele werd gisteren al snel gebeld door de gemeente die als verdediging aangaf dat er wel degelijk ruimte was voor een alternatief en dat hij maar een nieuw voorstel moest uitwerken.

“Het heeft geen nut”, aldus Bartele. “Omdat het een buitengebied is moet het licht van een reclame minimaal zijn. Juist nu in sobere tijden, kunnen we wel wat extra licht gebruiken”, aldus Bartele Santema.