Politiehelikopter boven Grou zoekt motorkruizer Amigo

Helikopter politie op zoek naar motorjacht Amigo

Grou – Via burgernet ging er vanmiddag een zorgmelding uit voor het motorjacht Amigo. Hoewel de zoektocht met de helikopter inmiddels gestaakt is blijft de zorgmelding van kracht. Update 21:30 – Gezochte persoon is inmiddels in goede gezondheid aangetroffen – er hoeft niet meer naar de boot gezocht te worden.

Politiehelikopter boven Grou zoekt motorkruizer Amigo

Politiehelikopter boven Grou zoekt motorkruizer Amigo

Aan het eind van de middag en begin van de avond maakte Politiehelikopter PH-PXD rondjes over Akkrum, Nes, Terherne en Grou. De helikopter is op zoek naar een witte motorkruiser genaamd Amigo. Naar het nu lijkt is het vaartuig nog steeds niet gevonden. De zorgmelding is niet meer van kracht.

Er hoeft niet meer gebeld te worden.