Proeverij van streekproducten van Folle Grûn

Proeverij van streekproducten bij Yn’e Sinne Farm Grou

Grou / Jirnsum – Samen met partner Folle Grûn organiseert de groente tuinderij Yn’e Sinne Farm komende zaterdag een heerlijke proeverij met streekproducten.

Folle Grûn is een partnerschap van partijen. Het is een creatieve samenwerking waarbij een tuinder, kok, boerderij en voedingsconsulent een lokaal en divers totaalpakket aanbieden. Denk hierbij aan seizoensgroenten, vlees, zuivel, recepten, bloemen en aanvullende diensten als catering, workshops en voedingsadvies. Allemaal in de buurt.

Streekproducten van Folle Grûn

Streekproducten van Folle Grûn. Fotografie: Press4All

Voor wie benieuwd is hoe al de streekproducten smaken, kan zaterdag 26 juni komen proeven aan de Leppedyk. Afslag vlak voor de brug bij Jirnsum. Met een verrassende selectie aan producten kan men kennis maken met wat er lokaal allemaal groeit en bloeit. De entree is vrij.

Biologisch kippetje?

Folle Grûn biedt niet alleen groente, fruit en bloemen aan. Vanaf vandaag is er ook biologisch kippenvlees verkrijgbaar. Tijdens het smakelijke event zijn er heerlijke hapjes van biologisch vlees. Heeft u al interesse in het kopen van een hele kip? Dat kan! U kunt uw kip nu reserveren en op 26 juni ophalen voor €22,50. Stuur even een bericht naar admistratie@ynesinnefarm.nl