rolcontainer Grou

Onbekenden ‘versieren’ de ‘banaan’ van Grou met rolcontainer

Grou – Het kunstwerk op de rotonde van Grou heeft wel een zeer bijzondere toevoeging gekregen. Onbekenden hebben afgelopen nacht een rolcontainer op het gestileerde zeilschip geplaatst. Daarnaast werd er vannacht in dezelfde buurt ook zwaar vuurwerk afgestoken.

rolcontainer Grou

Rolcontainer op het gestileerde zeilschip. Fietser met bananenhelm op de achtergrond is een toevallige voorbijganger. Foto: Press4All

Het in de volkmond als ‘banaan’ bekend staande beeld heeft afgelopen nacht een extra ‘versiering’ gekregen. Onbekenden hebben op het kunstwerk een rolcontainer geplaatst. Volgens een schoonmaakster uit Grou gaat het hier om de afvalbak van sporthal de Twine. De daders die de rolcontainer op het monument hebben geplaatst zijn nog niet bekend.