BB Bunker Grou Open Dag zondag 6 juni

Zondag 6 juni open dag bij BB Bunker Grou 

Grou – Komende zondag heeft de Bunker Bescherming Bevolking voor het eerst weer een open dag. Nu de maatregelen versoepelt zijn kunnen belangstellenden weer zonder afspraak dit bolwerk uit de Koude Oorlog bezoeken.

Na een lange sluiting van het dit bijzondere museum door Corona, mogen de deuren eindelijk weer open voor bezoekers. Op zondag 6 juni staan de vrijwilligers weer klaar om iets over de rijke historie van deze betonnen vesting te vertellen. 

Open Dag Bunker Grou

Open Dag Bunker Grou zondag 6 juni. Foto: Press4All

Veilig

Van 11:00 tot 15:30 uur zijn bezoekers welkom met inachtneming van de bekende veiligheidsvoorwaarden die gelden voor musea. Uiteraard worden gasten verzocht om zich zo goed mogelijk aan de RIVM richtlijnen te houden.

Procedure Open Dag zondag 6 juni:

-1 bezoeker per 10M2.

– (maximaal in bunker ga ik uit van 30 excl. vrijwilligers)

– Bij binnenkomst registratie per persoon en bij een gezin voor allemaal. 

– Ook wordt er een gezondheidsvraag gesteld!.

– Mondkapje in principe verplicht.

– Als je zit aan tafel mag mondkapje af.!

– Groepsomvang 4 personen maar dat geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar die op hetzelfde adres woonachtig zijn.