De nieuwe locatie van Snoek Puur Groen op It Molelan 1 Grou

Snoek Puur Groen opent nieuwe locatie in Grou

Grou – Er is een prachtige mijlpaal bereikt. Snoek Puur Groen opent namelijk een derde locatie. “Doordat ons bedrijf groeit en ontwikkelt, zijn we uit ons spreekwoordelijke jasje geknapt. Vanaf maandag 19 april zijn we naast ons oude vertrouwde plekje aan de Biensma 6, waar onze afdelingen aanleg en ontwerp te vinden zijn, ook te vinden op locatie It Molelân 1 in Grou”, laat medewerker Anneke Huisman weten.

“Op onze nieuwe locatie zijn de afdelingen projecten en ondersteunende diensten te vinden. Wij kijken er naar uit om ook vanaf deze locatie inspirerende groenprojecten te ontwikkelen.”

Tuincentrum

Sinds 1982 is Snoek Puur Groen gevestigd aan de Biensma 6 in Grou, waar in dit jaar een nieuw tuincentrum is gebouwd. Na de bouw van het tuincentrum, was het bedrijf snel groeiende. Naast de verkoop van groen- en tuinartikelen kwamen er ook aanvragen binnen voor het aanleggen van tuinen. Het bedrijf was groeiende: In Nieuw Dordrecht wordt hoveniersbedrijf Ruinemans overgenomen. In 2017 verhuist deze locatie naar Emmen. Ook namen de aanvragen in omgeving Grou toe. Naast het tuincentrum is daarom in 2000 het huidige kantoor in Grou geopend.

De nieuwe locatie van Snoek Puur Groen op It Molelan 1 Grou

De nieuwe locatie van Snoek Puur Groen op It Molelan 1 Grou.

Ook nu is Snoek Puur Groen nog steeds groeiende. Een mooie ontwikkeling, maar met het gevolg dat we op locatie Grou uit ons jasje knappen. Toen zijn wij op zoek gegaan naar een passende nieuwe ruimte. Die hebben we dus gevonden binnen de dorpsgrenzen van Grou.

Veel meer dan alleen een kantoor

Snoek Puur Groen is een verbindende organisatie. Samen met onze partners streven we naar een bewuste en gezonde werk- en leefomgeving. “Wij zien het als een uitdaging om samen met experts te kijken wat dit voor effect heeft op de stad, voor je eigen tuin of voor je werklocatie. Of het nu gaat om groen rondom uw huis of bedrijfspand, binnenbeplanting, dak- en gevelgroen of slimme groeninnovaties. Onze vestigingen zijn ingericht om u te inspireren op alle mogelijke toepassingen van groen voor nu en in de toekomst. Niet als doel, maar als middel om te bereiken dat we samen toewerken naar een gezonder leefklimaat.”

Groenonderwijs

“Onze vestigingen zijn niet alleen een plek waar groene, inspirerende en creatieve plannen worden bedacht, maar ook een plek die is ingericht om de verbinding tussen groenonderwijs en praktijk te verbinden. Studenten zijn de medewerkers van de toekomst en daar dragen we graag ons steentje aan bij.”

Opening
“Zoals we eerder ook al zeiden, is de opening van onze derde vestiging een bijzondere mijlpaal. Het allerliefst zouden we dit vieren met een opening, maar door corona is dit momenteel niet mogelijk. Zodra het weer mogelijk is, dan zullen we hier alsnog samen met u bij stilstaan.”

Onze adresgegevens

Adres nieuwe locatie
It Molelân 1, 9001 XS Grou

Ook zijn wij te vinden op onze oude vertrouwde locaties
Biensma 6
9001 ZZ Grou

Willem Schoutenstraat 12
7825 VV Emmen