Theaterspektakel Pier in Grou naar 2022

Grou – Het 100-jarig jubileum van FFF Grou zou in 2020 groots gevierd worden. Het Theaterspektakel Pier zou hiervan een essentieel onderdeel zijn. De organisatie laat zojuist weten dat het evenement vanwege de coronapandemie doorgeschoven zal worden naar 2022.

“Helaas gooide corona roet in het eten, kon het jubileum niet worden gevierd en moest Pier noodgedwongen door worden geschoven naar 2021”, laat voorzitter Piet Hogewerf op de website van FFF Grou weten.

Beperkingen

“We zijn inmiddels aangekomen in 2021. Het lijkt allemaal de goede kant op te gaan maar helaas gaat het nog niet snel genoeg. Er zijn nog té veel beperkingen met als gevolg dat de voorbereidingen van Pier nog niet in het stadium zijn waar deze zouden moeten zijn om alles in september gereed te hebben.”

2022

“Daarom hebben we in goed overleg met de jubileumcommissie tot onze spijt moeten beslissen dat Pier ook dit jaar niet door kan gaan en door zal worden geschoven naar 2022. We gaan er vooralsnog vanuit dat we dit jaar wel weer een ‘gewone’ Merke kunnen organiseren”, vertelt de voorzitter tot slot.