Politie onderzoekt mogelijk steekincident in Grou

Grou – In de nacht van vrijdag op zaterdag is de politie een onderzoek gestart nadat een vrouw in een woning aan de Lyts Blijema gewond is geraakt. Het zou mogelijk gaan om een steekincident.

De vrouw heeft een steekwond opgelopen. Het is nog niet duidelijk wat er is gebeurd in de woning en hoe de vrouw gewond is geraakt. Het slachtoffer is verzorgd in het ziekenhuis en kon daarna weer naar huis.

Buurtonderzoek

In en rondom de woning wordt forensisch onderzoek gedaan. Daarnaast is de politie een buurtonderzoek gestart. Die komt graag met mensen in contact die mogelijk iets bijzonders gezien of gehoord hebben omstreeks 03.00 uur rondom de Lyts Blijema. Wellicht zijn er camerabeelden in die buurt? Heeft u deze of anderzijds informatie voor de politie? Laat het dan weten via 0900-8844 of via de website van www.politie.nl