Videoreportage ‘Grou Sportief’ over voetbalkamp GAVC 2021

Grou – Net als vorig jaar wordt ook deze zomer het Voetbalkamp GAVC georganiseerd. Een sportieve en gezellige week van 12 tot en met 15 juli voor jongens en meisjes van 7-13 jaar. Voor de rubriek ‘Grou Sportief’ maakte de sportredactie van Grousters.nl een videoreportage met organisatoren Max Hof en Jens van der Heide.

Max: “We hopen dat het weer net zo’n succes wordt als afgelopen jaar. Het voetbalkamp staat onder leiding van een bevlogen, actief en enthousiast team met als ‘aanvoerders’ Jens van der Heide en Max Hof. Een hele week samen met leeftijdgenootjes trainen, toernooitjes voetballen en andere sportieve spelletjes doen.

Voetbalkamp GAVC Grou Max Hof en Jens van der Heide organisatoren voetbalkamp Grou 2021

Max Hof en Jens van der Heide organisatoren voetbalkamp Grou 2021. Foto & Video: Press4All

Van maandag tot en met woensdag organiseren we een dag-vullend programma van 8.30 tot 18.30 uur en de laatste dag sluiten we af om 13.30 uur. Op woensdag hebben we een avondprogramma met bbq, een kidsparty en veel gezelligheid.

Opgave

Vanwege de corona-regels heeft de organisatie in overleg met de gemeente Leeuwarden besloten dat de kinderen niet blijven overnachten. Alle deelnemers krijgen een eigen tenue en bidon en natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Interesse? Kijk voor meer info en opgave op www.voetbalkamp-gavc.nl

Sinds 2021 heeft Grousters.nl een eigen sportredactie. In de rubriek Grou Sportief zullen we regelmatig aandacht aan sport besteden. Wie leuk sportnieuws heeft kan ons bellen, appen of mailen naar redactie@grousters.nl