Koop lokaal digitaal in Grou

Grou – Sinds de eerste lockdown in maart zijn veel ondernemers in Grou digitaal aan de slag gegaan. Veel winkels die hun deuren tot 19 januari dicht hebben zijn vaak wel digitaal open.

Lokaal digitaal

Even naar je favoriet lokale winkel gaan in Grou kan nu helaas niet, maar je lokale ondernemer steunen wel. Zoek zelf contact, bel, mail, of beter nog bestel via de webshop van lokale bedrijven. De service zal goed zijn,  want je bestelling is soms dezelfde dag nog in huis. 

Koop lokaal digitaal in Grou.

De actie om digitaal te gaan winkelen in eigen dorp of regio is een initiatief van de ondernemingsverenigingen in de hele gemeente Leeuwarden. Het is namelijk nu meer dan ooit zaak om koopkracht in de regio vast te houden. 

Met het kopen bij je lokale ondernemer zorg je ervoor dat ook ná corona je dorp nog vol ondernemers zit. #kooplokaaldigitaal