DoosjeVlees vanuit Grou

Doosjevlees.nl nieuw culinair initiatief en vers vanuit het Noorden

Grou – Vanuit het midden van Friesland en in Groningen worden straks de mooiste verse vleesproducten verstuurd. Het vlees wordt vanuit de ambachtelijke slagerij bereid. Met vakbekwame slagers wordt het lekkerste verse vlees gegarandeerd. Met ieder verkocht doosje vlees van DOOSJEVLEES.NL doneren de initiatiefnemers één ambachtelijk gegaarde gehaktbal aan de voedselbank. Doet u mee? 

Vers

Doosjevlees.nl is een geheel nieuw concept in Noord-Nederland. Het vlees is vers van het slagersmes. Puur vlees met smaak, daar zitten geen toevoegingen in. En, geleverd door de boeren uit onze eigen regio. Dit vlees, van horeca kwaliteit, is nu ook voor de consument bereikbaar via DOOSJEVLEES.NL. 

DoosjeVlees vanuit Grou

Ambachtelijk vlees vanuit Grou.

Thuis geleverd

Met eigen gekoelde wagens en vakbekwame chauffeurs, die 6 dagen per week rondrijden, wordt uw doosjevlees vers bij u thuis geleverd.
Bent u veel van huis dan kunt u ook altijd gebruik maken van de pick-up points.

Wat en hoe?

Een diversiteit qua inhoud doosjes van pure kwaliteit. Vers van het slagersmes, direct vacuüm getrokken en verpakt in een 100% recyclebaar kartonnen doos. Een Doosjevlees voor iedereen, ook voor u.  Hoe? Simpel. Kies het pakket dat bij u past, waar het water u bij in de mond loopt, klik aan, bestel en klaar!

Samen!

De start van DOOSJEVLEES moet worden gevierd. En vieren doen we niet alleen, maar samen! Samen in deze rare en bijzondere tijd, waar we elkaar juist moeten steunen en ondersteunen. Daarom:  Met ieder verkochte doosje vlees van DOOSJEVLEES.NL doneren wij één ambachtelijk gegaarde gehaktbal aan de voedselbank. Doet u mee? 

Meer informatie over DOOSJEVLEES via: www.doosjevlees.nl