Kerstverrassing bij bestelling pizzeria Mio Amore Grou

Grou / Jirnsum – Om deze koude wintermaand extra feestelijk te maken biedt pizzeria Mio Amore een lekker kerstgeschenk aan bij elke bestelling vanaf de 25 euro.

Tijdens deze koude dagen is het het een aanrader om bij de lokale pizzeria Mio Amore een heerlijk Italiaans gerecht te bestellen. Tijdens de decembermaand krijgt iedereen die een bestelling vanaf 25 euro plaatst een gratis lekkere kerstverrassing. Deze actie loopt t/m tweede kerstdag 2020.

pizzeria Mio Amore verse ingredienten

Pizzeria Mio Amore werkt met verse ingrediënten.

Verse ingrediënten

De kok van pizzeria Grou werkt al twintig jaar met verse ingrediënten via originele Italiaanse receptuur. Ervaar vandaag de Italiaanse culinaire cultuur en geniet van de enige echte authentieke Italiaanse pizza’s uit Grou. Ook het adres voor pasta, spareribs en steaks.

Bestel nu via https://emeals.nl/restaurant/mio-amore-grou