Brasserie in voormalig pand Kofschip

Pizzaoven ‘t Kofschip Grou brandt zondag voor het laatst

Grou – Komende zondag 29 november gaan de deuren van Restaurant en Pizzeria ‘t Kofschip in Grou definitief dicht. Marco en Esther hebben hun prachtige bedrijf in hartje Grou verkocht. Marco vertelt dat ‘t Kofschip opnieuw een horecabestemming zal krijgen, maar weet nog niet welke.

Marco Hofstede als kok bij de pizzaoven. Foto: Press4All

Bedankt

Op facebook bedanken ze al hun gasten. “Alle gezelligheid, de gekker fratsen, de mooie diners, de feestjes, jullie verhalen… die gaan we allemaal enorm missen want het Kofschip gaat per 29 november sluiten. Het bedrijf is verkocht en de leden van team t’ Kofschip gaan straks allemaal hun eigen weg.”

Marco en Esther bedanken de horeca collega’s en middenstand uit Grou voor de samenwerking. Ook bedanken we de clubs in Grou voor de inzet voor het dorp, de lieve gasten en natuurlijk bovenal bedanken we ons team! Wat hebben we fijne jaren gehad en wat hebben we veel ‘rookies’ groot zien worden binnen ons bedrijf.

Bestellen

Wie nog eten wil bestellen, kan dat trouwens nog gewoon tot en met komende zondag doen. Marco, Esther en personeel laten het volgende weten: “ We hopen dat het iedereen goed blijft gaan en dat we elkaar op een ander moment en op een andere plek weer treffen.”.